Over

In 2017 zal Carmen Schabracq zich binnen het Nieuwe Makers traject ontwikkelen tot autonoom theatermaker van beeldende theatervoorstellingen, performances en theatrale installaties op locaties. Het project moet haar in staat stellen om met haar achtergrond als beeldend kunstenaar een brug te slaan naar de wereld van de podiumkunsten. De komende maanden zal Carmen je wekelijks op de hoogte houden van haar ervaringen en belevenissen. Theaterproductiehuis Zeelandia maakt reizende theaterproducties met een Zeeuwse invalshoek en locatietheater op bijzondere plaatsen in het Zeeuwse landschap voor het Zeeland Nazomerfestival, waarvan zij tevens organisator is.

Theaterproductiehuis Zeelandia

Ieder jaar maakt Theaterproductiehuis Zeelandia minimaal 5 eigen theaterproducties. Dit zijn theaterproducties met een Zeeuwse invalshoek. Naast gevestigde namen krijgen ook jonge talenten de kans om zich te ontwikkelen binnen het vak. Zij worden hierbij intensief begeleid door Theaterproductiehuis Zeelandia.

In 2017 zal Carmen Schabracq zich binnen het Nieuwe Makers traject ontwikkelen tot autonoom theatermaker van beeldende theatervoorstellingen, performances en theatrale installaties op locaties. Het project moet haar in staat stellen om met haar achtergrond als beeldend kunstenaar een brug te slaan naar de wereld van de podiumkunsten. De komende maanden zal Carmen je wekelijks op de hoogte houden van haar ervaringen en belevenissen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s